Werken bij mbX:

Calculator/Werkvoorbereider

 

wij zijn mbx

Wij zijn mbX en van mening dat materiaal nooit een beperking mag zijn voor het ontwerp. Dit creëren wij met behulp van onze beste engineers en zeer gedreven productiemedewerkers. Wij zijn een jong bedrijf en hebben een frisse kijk op het gebruik van mallen en beton. Met onze ervaring en inspirerende technieken produceert mbX indrukwekkende elementen en realiseert hiermee uitdagende architectuurprojecten.

In aanvulling op onze huidige team zijn wij op zoek naar die ene man of vrouw die invulling gaat geven aan de functie van Calculator/Werkvoorbereider. Hoe jouw dag eruit komt te zien hebben wij goed in kaart gebracht, wij nemen je graag mee in ons verhaal.  

JOUW WERKDAG

Jij bent niet alleen verantwoordelijk voor het inventariseren van binnenkomende aanvragen, eerlijk gezegd, dan begint het pas. Per aanvraag bekijk jij of er voldoende aansluiting is met mbX. Je maakt een projectsamenvatting en analyseert het gehele project om zo inzicht te krijgen hoe de totale scope eruit komt te zien.

Wanneer jij, jouw advies uitbrengt aan de Commercieel Directeur is het tijd voor fase 2. Jullie zien de aanvraag vanaf nu als potentiële opdracht en jij gaat de offerte voorbereiden. Dit stopt niet bij enkel het bepalen van hoeveelheden, calculeren en inkoop bepalen. Je contacteert ook de potentiële opdrachtgever wanneer jij kansen ziet om de elementen slimmer te produceren. De info die je hiervoor nodig hebt haal je uit de bouwkundige tekeningen. Jij vindt het onwijs interessant om het 3D model te bekijken en de engineer in jou komt hier uitstekend tot zijn recht. Dit alles met als doel om de potentiële opdrachtgever een efficiënter concept aan te bieden. 

Wanneer jij, je realiseert dat de deadline voor aanlevering offerte snel nadert, bundel je alle informatie in een sprekende offerte. Met een grote glimlach verstuur jij, samen met je sales collega deze prachtige oplossing naar jullie toekomstige klant. 

Enkele maanden later volg je de offerte op, want er is een akkoord vanuit de opdrachtgever en jij mag aan de bak om het project te ondersteunen. Je inventariseert de materialen en middelen, bepaalt exacte hoeveelheden, geeft ondersteuning aan engineering, zorgt voor alle noodzakelijke documenten en zorgt voor een optimale inkoopvoorbereiding. Het leuke aan deze job is dat je binnen mbX met veel collega’s contact hebt, dit maakt de baan dan ook erg afwisselend.

ONS DNA

 • Kijk hiervoor vooral op de website | mbx.nl |
 • Maar wat je daar niet leest is dat jij iedere dinsdagmiddag wordt uitgedaagd voor een intensieve bootcamp. Een uur lang knallen met een grote groep collega’s. Dit draagt niet alleen bij aan een betere conditie, maar ook de onderlinge synergie wordt hiermee vergroot;
 • Wij zijn een jonge organisatie met een uitstekende focus op gezonde groei;
 • Jij aard goed in ons team wanneer jij excelleert in jouw vak, jij een hulpvraag niet uit de weg gaat en jij gelooft in onbegrensde mogelijkheden;
 • Dat wij vitaliteit belangrijk vinden laten wij niet alleen terugkomen in onze bootcamp. Jij krijgt dagelijks vers fruit en haast bij alle trainingen en uitjes komt een actief component terug. Of je nu met een Tuk Tuk op pad gaat, jij de opkomende zon tegemoet zeilt of je collega raakt tijdens paintballen, alles wordt gedaan met passie;
 • Als mbX maken wij onderdeel uit van Concrete Valley Group. Een uniek platform waar kennis en innovatie gebundeld wordt om opdrachtgevers zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

WANNEER STAAT DE KOFFIE KLAAR?

 • Wanneer jij klaar bent voor stap 2;
 • Je hebt een MTS of HTS opleiding afgerond;
 • Jij nieuwsgierig bent naar onze producten, onze opdrachtgevers en ons DNA;
 • Wanneer je fulltime beschikbaar bent;
 • Jij nu al energie krijgt van deze nieuwe job!

solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Neem dan contact met ons op. Klik op de onderstaande button of stuur je CV & motivatie naar:
Rowena Siemons | HR Manager Concrete Valley | rowena@concretevalley.nl | 0164 – 274 255