mbX GRCA full member 2023/2024

mbX heeft opnieuw het volledige lidmaatschap verkregen van The International Glassfibre Reinforced Concrete Association (GRCA) voor het jaar 2023-2024. Dit prestigieuze certificaat benadrukt onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid binnen de GRC en HPC-industrie.

Sprayed GRC als Premix GRC
Als volledig lid van GRCA voldoet mbX aan de strengste normen en richtlijnen voor zowel sprayed GRC als Premix GRC. Dit betekent dat onze producten en processen grondig zijn gecontroleerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen die door GRCA worden gesteld.
GRCA fungeert als een wereldwijd platform dat de belangen van de GRC-industrie behartigt en professionals samenbrengt om kennis en best practices te delen. Als mbX profiteren we van de voordelen van dit lidmaatschap, waaronder toegang tot waardevolle netwerkmogelijkheden en de mogelijkheid om deel te nemen aan internationale evenementen en congressen.

 

Architectonische gevels
Onze full membership status bij GRCA is een bevestiging dat we onze klanten hoogwaardige GRC-oplossingen bieden. We hebben een team van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, produceren en monteren van GRC-producten voor architectonische gevels.
Bij mbX geloven we in het creëren van duurzame en esthetisch verbluffende oplossingen die voldoen aan de eisen van moderne architectuur. Onze GRC en HPC-producten combineren de veelzijdigheid van beton met de lichtheid en sterkte van glasvezel, waardoor ze ideaal zijn voor zowel functionele als decoratieve toepassingen.

Voordelen GRC
Elementen gemaakt van glasvezelversterkt beton GRC en HPC zijn lichter en dunner. GRC elementen kunnen we tot wel 12 mm dik spuiten. Dit scheelt in grondstoffen en een forse gewichtsreductie in zowel het element als de achterliggende constructie.

  • Geen contramal meer nodig;
  • Minimale paneeldikte van 12 mm;
  • Hogere buigsterktes;
  • Materiaalarm;
  • Gewichtsreductie van circa 60 procent;
  • Grote vormvrijheid;
  • Besparing op benodigde achter constructie door lager gewicht.

 

De eigenschappen van het materiaal creëren een grote vormvrijheid. Dit maakt de ontwerpmogelijkheden eindeloos.